Support Forums

Support Forums Forums Search & Filter Pro Caught another bug in your plugin. Auto submit does not work w/ two date range

This topic is: resolved

This topic contains 18 replies, has 3 voices, and was last updated by  James Murphy 9 months ago.

Viewing 9 posts - 11 through 19 (of 19 total)
  • Trevor Moderator
    #200996
    This reply has been marked as private.
    Ross Moderator
    #201002
    This reply has been marked as private.
    James Murphy
    #201012
    This reply has been marked as private.
    Ross Moderator
    #201772
    This reply has been marked as private.
    James Murphy
    #201923
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #201929

    Hi James

    The easiest method to ensure no problems like that is to delete the search-filter-pro from the wp-content/plugins folder using ftp, then install the normal way (upload plugin).

    James Murphy
    #202008

    Uploaded the new plugin version and the same problem is still ocurring.

    Ross Moderator
    #202013

    Hi James

    As it was a JavaScript file that was updated then I think it’s likely your browser is caching the files.

    Can you try clearing your browser cache (and any you may have installed in WP) and let me know?

    Thanks

    James Murphy
    #202032

    OK! That cleared out my search form contents 🙁 but the good news is, upon starting to rebuild the form it does work with two separate date range post_metas (autosubmit when just one is completed!) Thank you so much for this update!!

Viewing 9 posts - 11 through 19 (of 19 total)

The topic ‘Caught another bug in your plugin. Auto submit does not work w/ two date range’ is closed to new replies.