Support Forums

Support Forums Forums Search & Filter Pro theme problem

This topic is: not resolved
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 12 total)
  • Simone O’Donovan
    #237925

    Hi there,

    We are using same setup as our previous issue — the pro plugin plus Divi theme extension. It appears I’ve set up everything identical to the last, but now something weird is happening. Any time I click one of the filter buttons, the divi blog module is adding extra column DIVS: “column size-1of3”

    https://wall.thedoschool.com/

    Have looked at all of the settings and it all seems identical, so not sure what the issue is.

    Trevor Moderator
    #237930

    On which page can I see the search form? The link you gave has a no results found message.

    Simone O’Donovan
    #237940

    Apologies about that. Click the DE link in the top right. You were getting automatically redirected to the english page which doesn’t have any posts. Only added to German (DE) for now.

    Trevor Moderator
    #237942
    This reply has been marked as private.
    Simone O’Donovan
    #237952
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #237963
    This reply has been marked as private.
    Simone O’Donovan
    #237965

    Ahh… so the site were it DOES work is Divi Version: 4.2.2 but we’ve got Version: 4.4.1 running on the new one.

    The add-on zip is dated Dec 2nd 2019. Is there a newer version on your site? Can’t find it anywhere.

    Trevor Moderator
    #237971
    This reply has been marked as private.
    Simone O’Donovan
    #237982
    This reply has been marked as private.
    Simone O’Donovan
    #238072

    Update… client wants this working so I tried reverting to the earlier version of Divi and that didn’t help. So that’s not the issue. Going to try plugin conflicts now.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.