Support Forums

Support Forums Forums Search & Filter Pro Filtering on page load means that posts do not appear until page is refreshed.

This topic is: not resolved
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
  • LBH
    #250581

    I’ve set these two options in the settings:

    Detect defaults from current page
    
    When a Search Form is used on any page other than the Search Results Page, S&F will try to detect the post type and associated taxonomies of the current page - and set defaults in the Search Form to match these.
    
    Choose which kinds of pages S&F will try to do this on:
    x Post Type Archives
    x Tag, Category & Taxonomy Archives

    When these are turned on, when viewing category and sub category pages (which are known to contain posts), no results are shown until the page is manually refreshed (at which point the known posts appear).

    How do I make sure that posts are displayed on the category and sub category pages when first loaded?

    The search form on my category page includes category, date and search.

    LBH
    #250582

    Just to clarify – when I visit a category using my menu, no posts are displayed (even though they exist). If however I select the category in the search and click submit, the known posts then appear.

    Trevor Moderator
    #250613
    This reply has been marked as private.
    LBH
    #250618
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #250725
    This reply has been marked as private.
    LBH
    #250789
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #250793
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #250875
    This reply has been marked as private.
    LBH
    #253819
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #253954
    This reply has been marked as private.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)

You must be logged in to reply to this topic.