Support Forums

There is a new way to get support - via the support tab in your account.

Our support systems are changing, for the better. You'll be able to manage all your support requests from your account, and respond to any tickets via email.

These support forums are now closed - existing tickets will be closed after a month.

Forums Forums Search & Filter Pro Filter does not work on a new form

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Condrobs e.V.
    #274245

    Hello Trevor,

    I have a strange bug, and cant figure it out:

    I will post a reply with the private link and a detailed explanation.

    Thanks,
    Philipp

    Condrobs e.V.
    #274246
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #274320
    This reply has been marked as private.
    Condrobs e.V.
    #274398
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #274494
    This reply has been marked as private.
    Condrobs e.V.
    #274550
    This reply has been marked as private.
    Condrobs e.V.
    #274747

    Hi Trevor,

    do you still have the caching problem, or do you see the activated counter?

    greetings,
    philipp

    Trevor Moderator
    #274984

    Can you look at this screenshot:

    https://www.screencast.com/t/0io5XSHpo6

    The form on the page is ID 4048. But, the Posts module seems to be set to link to two different forms (and why two, that is very odd):

    search-filter-results-2698 search-filter-results-2767

    Can you check the posts module settings and change/set the form it is linked to (about half way down the Content tab)?

    Condrobs e.V.
    #274998

    Hello Trevor,

    thank you for your help: that worked!

    I am sorry, that was clearly a error on my side: I just copied my initial search page and did not connect the divi blog module to the correct search form.

    Thank you for figuring that out, I totaly oversaw that.

    thank you,
    philipp

    Trevor Moderator
    #275002

    Is it OK to close this thread for now?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.