Support Forums

There is a new way to get support - via the support tab in your account.

Our support systems are changing, for the better. You'll be able to manage all your support requests from your account, and respond to any tickets via email.

These support forums are now closed - existing tickets will be closed after a month.

Forums Forums Search & Filter Pro Custom Taxonomy dosen’t work

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • claudio ballarin
    #272650

    I have followed your instructions to work with custom taxonomy (custom category and tag for portfolio post type):

    Under general tab: Search in the following post types-> theme custom type (portfolio)
    Under Display Result: Dispaly result method-> Post Type Archive and Enable filtering on Taxonomy Archives? checked.

    With this setting the “available Form UI” dosen’t shoe the custom taxonomy (category and tag) but only the wordpress default taxonomies.

    I have try to selcet the default “tag” and “category” in “avaibale fileds” but in fornt end they show the values of default taxonomies.

    I don’t know why the pro version is more compicated then the free; with the free version I can see immediatly all the custom taxonomies and work with them…

    thank you
    Claudio

    claudio ballarin
    #272651

    Sorry the correct phrase in previous post if :


    With this setting the “AVAILABLE FIELDS” dosen’t shoe the custom taxonomy (category and tag) but only the wordpress default taxonomies.

    Trevor Moderator
    #272680
    This reply has been marked as private.
    claudio ballarin
    #272705
    This reply has been marked as private.
    claudio ballarin
    #272713
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #272756
    This reply has been marked as private.
    claudio ballarin
    #272815

    thank you Trevor, this point is now clear.

    I ask to you one last support.

    – I have set the taxonomy portfolio-tag as Search Form UI

    – I have insert the two shordcodeds:

    echo do_shortcode(‘[searchandfilter id=”7826″]’);
    echo do_shortcode(‘[searchandfilter id=”7826″ show=”results”]’);

    in https://momenti.h638163.linp101.arubabusiness.it/collezioni/tailor-covering template
    and selected “Using a shortcode” in TAB “Display Results”

    – In TAB “Tags, Categories & Taxonomies” I have included all the searchable categories (84,94,95,96,97,98,99,100 – Tailor Covering and his childs)

    – Inside the above categories there are 7 published post all with one tag setted (red or green)

    – AS RESULT IN PAGE https://momenti.h638163.linp101.arubabusiness.it/collezioni/tailor-covering template I can’t see any post

    Sorry but I don’t understand where is the problem, thank you
    Claudio

    Trevor Moderator
    #272863
    This reply has been marked as private.
    claudio ballarin
    #272889

    Thank you Trevor, I have put a five star review, best regards

    Trevor Moderator
    #272893

    Thanks for getting back to me. I will close this thread for now.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

The topic ‘Custom Taxonomy dosen’t work’ is closed to new replies.