Support Forums

Support Forums Forums Search & Filter Pro pagination not working for custom results

This topic is: resolved
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)
  • Rui
    #253794

    I have a very similar issue with this one:
    https://support.searchandfilter.com/forums/topic/pagination-not-working-for-custom-results/

    However reply is marked as private and I don’t know how it’s solved.

    I want to post my site pages here But I don’t know how to make it private.

    Here is my issue:
    I’m using a theme “Newspaper” which is developed by tagDiv. I used tagDiv composer to create a page.
    I added [searchandfilter id=”1″ action=”filter_next_query”] before “posts loop” in this page.

    The result is correctly showed when this page loads. However when I go to https://www.mysite.com/resultpage/?sf_paged=2 , it still shows result of page 1.

    Please help me look into this issue.

    Thanks & best regards,
    Rui

    Trevor Moderator
    #253797

    Are you able to send me a live link/URL to your search page so I can take a look?

    There is a Private Reply option below the message box.

    Rui
    #253839
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #253962

    What is the Ajax Container set to?

    Rui
    #253966
    This reply has been marked as private.
    Rui
    #253978
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #254098
    This reply has been marked as private.
    Rui
    #254126
    This reply has been marked as private.
    Trevor Moderator
    #254188

    The pagination selector should be:

    .page-nav a I think. Other than that, I cannot see any other errors.

    Rui
    #254675
    This reply has been marked as private.
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 14 total)

The topic ‘pagination not working for custom results’ is closed to new replies.